Rij-efficiency training openbare weg

Doelstelling van deze training is veiliger en efficiënter leren rijden door het drukke en risicovolle verkeer van vandaag de dag. Wij leren cursisten de taal van de weg, kijktechniek, voordeel halen uit de werking van verkeerslichtinstallaties, het bordensysteem langs de wegen, risicoherkenning en hoe te anticiperen. Het zijn slechts enkele aspecten, die in deze training-op-maat geoefend worden. Uw medewerker zal veiliger en meer ontspannen zijn/haar werk kunnen verrichten. Onze trainingsmethode is afgeleid van rijtrainingen voor professionals, praktisch en afgestemd op kleine groepen, zodat elke deelnemer voldoende begeleiding krijgt. Immers, weten is goed, maar oefenen is beter.

Voor u als werkgever betekent dit:

  • Verhoging werkplezier medewerkers

  • Verbeterde veiligheid voor uw medewerkers

  • Daling van het brandstofverbruik

  • Minder onderhoudskosten

  • Daling van het aantal schades

Heeft u een wagenpark met personenauto’s en/of busjes tot 3.500 kg, dan zijn wij graag uw partner. Ook als u least, zijn er veel voordelen te behalen met onze rijvaardigheidstrainingen.

Neem contact met ons op en wij bespreken graag geheel vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden. Vervolgens maken wij voor u een voorstel-op-maat.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact